tarihinde yayınlandı

Serotonin Kaynağı Kokoreç

kokoreç mutluluk veriyor

SEROTONİN KAYNAĞI KOKOREÇ

Serotonin Kaynağı Kokoreç Serotonin insana mutluluk,canlılık ve zindelik hissi verdiği bilinmektedir.Peki ya Serotonin eksikliğinde neler oluyor.

Serotonin eksikliği depresiflik,karamsarlık,mutsuzluk,güvensizlik hissettirir ve panik atağa bile neden olabilir.

KOKOREÇ BAĞIRSAK VE ALERJİLERE İYİ GELİYOR!

Hastalıkların önemli bir bölümünün bağırsak florasının bozulmasından kaynaklandığı artık bilinmektedir.Kokoreç Yenildiğinde yaralı olan mikroorganizma desteği dışarıdan önemli oranda karşılanmaktadır. Ve Bağışıklık sistemini dengede tutar

SEROTONİN KAYNAĞI KOKOREÇ NASIL PİŞİRİLMELİ ?

Serotonin Kaynağı Kokoreç Kokoreç Online Dilimlenmiş Paket Kokoreç elimize ulaştıktan sonra kısık ateşte tavamızı ısıtıyoruz sonra ise 500 gr Dilimlenmiş Paket Kokoreçimizi ısınan tavanın içerisine alıyoruz kesinlikle Ayçiçek yağı Zeytin yağı veya herhangi bir yağ eklemiyoruz.

Bu kokoreçimizin tadını bozacaktır unutmayın.Dilimlenmiş Paket Kokoreçimiz kısık ateşte fazla ezmenden karşıtırıyoruz.Ve kokoreçimiz yağını kısa bir zaman içerisinde yavaş yavaş salmaya başlayacaktır.Bu sırada kokoreçimize isteğe göre kırmızı kapya biber yeşil biber ve domates ekleyebilir.Veya sizin için hazırladığımız Dilimlenmiş Sebzeli Kokoreç ürünümüzden sipariş ederek kısa sürede bu işlem süresinden kurtulmuş olursunuz.

Eklenen sebzelerden sonra 5 dk. Sonra kokoreçiniz hazır ister ekmek ile ister tabakta servis edebilirsiniz. Şimdiden Afiyet Olsun…

Kokoreç Online’dan almış olduğunuz ürünler  Tarım ve Orman Bakanlığından alınan gerekli belgeler ile taze hijyenik ve sağlıklı bir şekilde siz müşterilerimize soğuk hava zinciri bozulmadan özel strafor ve buz aküleri ile ulaştırılmaktadır.